Élet-Stílus

Sajtreszelővel esett arctetoválásának az elkeseredett férfi

Részegen tetovált magára, a haverok segítségével néhány ormótlan könnycseppet: azóta nincs munkája, így pénze sem a lézeres műtétre.

Kevesebb jobban megbánt, hirtelen felindulásból elkövetett tetoválás létezhet a 35 éves, Lee könnyeinél. A pacákat a brit férfi egy részeg összejövetelen, nyomtatótintával készítette, néhány haverja segítségével. Az ötgyermekes Lee-t a buli utáni első munkanapon kirúgták és azóta, képtelen állást szerezni – írja a Mirror.

 kép: Channel 4

„Nagyon meglepődtem, amikor másnap felébredtem, és a tükörben megláttam a fekete sebhelyeket az arcomon. Olyan volt mintha egy űrlény tüsszentett volna az arcomba” – meséli Lee. Aztán lassan derengeni kezdett neki: a barátja, akinél előző éjjel iszogattak, egy kis villanymotorból, és néhány kacatból fabrikált egy tetováló gépet. A részeg cimboráknak mi sem volt természetesebb annál, hogy kipróbálják a szerkezetet. Még az sem tartotta vissza őket, hogy tetováló festék nem akadt a háznál: szétszedték a nyomtató patronját.

Lee azóta, minden nap bánja azt az ivászatot: a bulit követő első munkanapon elbocsájtották, s bár keményen próbálkozik, esélye sincs új állást szerezni. A családja nem él nagylábon, így a költséges lézeres műtét szóba sem jöhet.

Ahhoz hamar hozzászokott, hogy az egész környék gonosz bohócnak csúfolja, amikor azonban a gyermekeit elkezdték szekálni az iskolában tetovált arcú apjuk miatt, elsötétült előtte a világ. Fogta a sajtreszelőt, és nekiesett vele az arcának, hogy addig szaggassa vele a bőrét és a húsát, míg a szégyenfoltjai el nem tűnnek. Bár véresre sikálta az arcát, természetesen nem járt sikerrel.

Lee-nek egy tévéműsor hozza el a megváltást: a brit Channel 4, Bodyshockers című programjában elkezdték a férfi lézeres műtétjét, miután millióknak mutatták meg a férfi tanulságos történetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik