Élet-Stílus

Karos szék öleli át a magányos idős embereket

Nem elírás, tényleg karja van. Zseniális találmány; persze a viselhető ágy sem rossz.

Azt hihettük korábban, hogy az ölelő párna egyszeri idióta (?) ötlet, amellyel a szingliket mint célcsoportot betámadták (ha valaki nem futott volna bele: itt a leírás), de nagyon tévedünk.

Mert most itt az ölelő szék. Avagy szó szerint: karos szék.

Hát persze, hogy Japánból származik az ötlet. Egy hatalmas, kedves arcú babát képzeljünk el, amelynek az ölébe ülhetünk (csak semmi rosszra ne tessék gondolni!), ő pedig hátulról barátságosan átölel bennünket. Nem is kell elképzelni, megmutatjuk:

És itt rögtön helyesbítünk is, hiszen ezúttal nem (csak) az egyedülállók a célcsoport, hanem az idős – és magányos – emberek, akik számára biztonságot és jobb közérzetet nyújt egy ilyen bútordarab. A szék egyébként azon kívül, hogy lágyan megöleli a benne helyet foglaló kuncsaftot, még régi japán dalok lejátszásával is kedveskedik neki. Az ára potom 419 dollár (valamivel több mint 100 ezer forint).

És hogy nehogy az átkaroló szék legyen az egyetlen bizarr japán bútordarab, amit ma bemutatunk, örömmel jelentjük be a felfújható, viselhető ágyat! Ha magunkon hordjuk ezt az izét, és hirtelen pihenni támad kedvünk, csak felfújjuk a matracot, és bárhol szunyálhatunk egy jót. A székhez képest az ára is potom: mindössze 40 dollárba (9700 forint) kerül. Mármint Japánban – mert csak ott kapható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik