Élet-Stílus

Valóra vált álom: sorsjegyen nyert milliókat egy pécsi fiú

A fiatal férfi nagyon el volt keseredve, vett egy sorsjegyet, a nyereményből pedig saját éttermet vásárolt.

A 21 éves, vendéglátós végzettségű Orsós Zoltán elképesztő történetéről ír a pecsma.hu. “Nagyon el voltam keseredve, hazafele sétáltam, láttam egy lottózót, gondoltam, a zsebemben lévő aprón szerencsét próbálok” – kezdte el mesélni a lapnak a férfi, hogyan lett hatalmas szerencséje.

A kaparós sorsjegyen több millió forintot nyert, amiből megvalósította álmát, és befektetett egy helyi sörözőbe, amiből vegetáriánus étterem lett.

“Szeretnék példát mutatni azoknak a cigány fiataloknak, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy ha szorgalmasan tanulnak és kitartóak, akkor boldogulhatnak az életben” – fogalmazott Orsós Zoltán.

Utolsó pénzén vett sorsjegyén nyert egymillió fontot

2009 Maria Murray számára igazán nem indult jól, sőt, szinte végig pocsék évnek tűnt: a férje elhagyta karácsony előtt, két gyerekével ott állt a kétségbeesés szélén. A karácsony ajándékok nélkül telt, a nő pedig teljesen leégve indult el a lottózó felé. A szokásos lottószelvényét sem tudta már kifizetni, csak egy kaparós sorsjegyre futotta. A kaparászás után viszont egyszeriben élete éve lett a 2009-es: a nő egymillió fontot nyert! Az egyik kábulatból a másikba eső nő rögtön 300 fontot adott gyerekeinek, hogy vegyenek maguknak karácsonyi ajándékot – a férje pedig verhette a fejét a falba, hogy nem bírt ki még fél évet a nő mellett. De így állt bosszút rajta a sors, amiért épp karácsony előtt hagyta ott a családját. A 41 éves nő úgy döntött, nem változtat radikálisan az életén, továbbra is dolgozni fog a cukrászdában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik