Élet-Stílus

Mindenki kakil – itt a 10 leghülyébb könyvcím

Hogyan készítsünk koporsót házilag? Melyek a kasztrálás előnyei? Könyvek, amelyek megváltoztatják a világról alkotott képét.

Az alábbi válogatásban minden idők legbetegebb és/vagy legfélreérthetőbb könyvcímeit olvashatja. Ha már unja a Szürke ötven árnyalatát, lazításképpen fogjon hozzá a „Hogyan sz*rjunk az erdőben” című klasszikushoz! Lássuk a legjobb címeket:

Klasszikusokat játszani könnyű – ez a címe a könyvnek, amelynek – a borítót tekintve – elsősorban a komolyzenét kedvelő pedofilok a célcsoportja.

 

Gyaníthatóan nem az emberek a célcsoportjai a Kasztrálás – előnyök és hátrányok című alkotásnak; és arra is mérget vennénk, hogy az állatok inkább a hátrányokról tudnának beszámolni.

 

Mindenki kakil – ez a címe Taro Gomi könyvének. Szerény ismereteink szerint az almák nem szoktak ilyesmire vetemedni, de lehet, hogy épp ez a tudományos felfedezés teszi érdekessé a művet.

 

Ebből a könyvből megtudhatjuk Adolf Hitler történelmi szempontból rendkívül fontos tulajdonságait: nem volt vegetáriánus és az állatokat sem szerette. Ki tudja, talán olyan titkok is kiderülnek, hogy a vörös vagy a fehér bort kedvelte inkább az ismert osztrák festő.

 

Hasonlóan érdekes tematikát boncolgat a Mennyire voltak zöldek a nácik? című majdnem-bestseller; amelynek rendkívül ízléses a borítója.

 

Játékok, amelyeket a kiscicáddal játszhatsz – ebben a könyvcímben egy kezdő angolos számára első hallásra semmi vicces nincs; hiszen egy kezdő angolos nem tudja, hogy a pussy nemcsak kiscicát, hanem puncit is jelent.

 

Íme a szorulásos gyerekek kedvenc könyve! Szintén a több jelentés miatt érdekes a Micimackó beszorul, hiszen a Pooh kakit is jelent.

 

Hogyan sz*rjunk az erdőben – ez a mű címe, és a borító is ráerősít, hogy nem értettük félre, valóban ez a tematika.

 

Az Elegáns koporsók című „csináld magad”-típusú könyv a házi barkácsok egyik kedvenc olvasmánya lehet.

 

A vérfertőzésről szóló irodalom rajongói számára alapmű A legjobb apa jó szerető című könyv.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik