Élet-Stílus

A riválisok áskálódására készül a Red Bull

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint autóik idén is nagyon gyorsak lesznek, így fel kell készülniük a riválisok áskálódásaira.

Tavaly több támadás is érte a riválisok részéről a Red Bullt. A mezőny leggyorsabb csapatát vádolták azzal, hogy trükközik a hasmagassággal, hogy flexibilis első szárnyakat használ és hogy túlköltekezte magát. Christian Horner csapatfőnök szerint a panaszáradat idén folytatódni fog, ha a csapat megismétli tavalyi teljesítményét.

“Ha gyorsak vagyunk, ez elkerülhetetlen. Sajnos ez a sikeresség járulékos vonása. A Red Bull jelenleg az F1 legizgalmasabb csapata. Amit sikerült elérnünk, amilyen pilótáink vannak és ahogy csináljuk a dolgunkat, az különbözik a többiektől. Pontosan ez a hozzáállás repített minket addig, ahol most tartunk” – mondta Horner.

“Nagy különbség, hogy tudjuk magunkról, képesek vagyunk nyerni. Olyan ez, mint amikor egy pilóta megnyeri első futamát. Mi 2011-nek úgy vágunk neki, hogy már túl vagyunk ezen. Szerintem sokan azért mutogatnak ránk, mert nem tetszik nekik, hogy ilyen rövid idő alatt értünk a csúcsra. De hát ez történik, ha egy csapatból éllovas lesz” – tette hozzá a csapatfőnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik