Élet-Stílus

Nemzetközi sapkamánia

A kalapok, sapkák és egyéb fejfedők önmagukban is ráhangolódtak a divat hullámaira, de némi tudatossággal már az egész megjelenésünket átalakíthatják. Jobbá vagy épp rosszabbá tehetik.

Álljon itt néhány példa a hírességek fejfedői közül, s vegyük szemügyre, miként rejtőznek széles karimájú kalapjaik mögé a paparazzik vakutüze elől!
Angelina Jolie-ra nem jellemző, hogy sapkában jelenjen meg. Sokkal inkább esernyővel, napernyővel és napszemüvegben mutatkozik, most a budapesti nyilvánosság előtt. Viszont ebben a csupa szőrme összeállításban annyira karakteres, hogy bűn lett volna kihagyni őt. Angelina szép és erős arccsontozatához többféle stílusú fejfedőt is elképzelhetünk.

Brad Pitt jelenleg hazánkban tartózkodik, és bármikor összefuthatunk vele az egyik sétálóutcában. Ha ez megesik, jól figyeljünk, mert jellemző Pitt-re, hogy álcázza magát egy szürke svájcisapka és napszemüveg mögött. Ezen a képen az aktuális trend szerinti szürke a domináns szín a valamikori Mr Smith öltözékében. A Burberry táska kockái és a koptatott dzseki lazasága igazi védjegye lett a sztárnak. Csak lazán művész úr!

Johnny Depp a stílusikon! Kalapjai már-már hozzánőttek. Az extravagáns kalózos kinézethez dukál a jól megszokott John Lennon-napszemüveg, s az avantgárd szakállfazon. Híresztelések szerint az Universal stúdió filmet tervez Hófehérke klasszikus történetéből, amiben Johnny Deppre osztaná a Vadász karakterét. Ha ez megvalósul, akkor egy újabb kiváló feldolgozást láthatunk, melyben egy alacsony, de szuggesztív tekintetű vadász fogja megörvendeztetni a nézősereget, természetesen megint kalapban!

De nem kell csak a nemzetközi sztárokat figyelnünk, nekünk is van már hazai kalaposunk. Takács Nikolast, az X-Faktor aranytorkú dalnokát még nem sikerült lencsevégrekapni fejfedő nélkül. Nikolas kifinomult stílusához jól illik a kalap, de a baseballsapka is passzol az R&B irányzathoz. Viszont ez a kötött sapka nagyon bizarr és meglepő külsőt teremtett a Hallelujah sztárjának. Nem a barna zakó barna sapkával párosítással van a gond. Ehhez az elegáns viselethez rangon aluli ez a hólapátoláshoz jobban illő kötött sapka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik