Élet-Stílus

Webfórum az amerikai főkonzullal magyarul

Az Egyesült Államok Nagykövetsége webfórumot rendez, ahol az USA vízumgyakorlatával kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni Philip Skotte főkonzulnak magyar nyelven. A fórumon egyedi kérdések megválaszolására is alkalom nyílik – közölte a nagykövetség.

Az amerikai nagykövetség július 5-én, 14-16 óra között lehetőséget ad arra, hogy fórumon keresztül bárki kérdéseket tegyen fel az USA vízumgyakorlatával kapcsolatban Philip Skotte főkonzulnak magyarul. A nagykövetség tájékoztatása szerint a fórum az Egyesült Államokba történő beutazáshoz szükséges vízumokkal kapcsolatban egyedi és speciális kérdések megválaszolására is lehetőséget nyújt.


Kérdéseket az interaktív webfórumot megelőzően, június 29-től is be lehet küldeni a http://forum.usembassy.hu címre. A korábban feltett kérdésekre a válaszokat július 5-én lehet megtekinteni az amerikai nagykövetség honlapján, amellett, hogy az érdeklődők élőben is feltehetik kérdéseiket. A közlemény szerint a webfórum linkje a nagykövetség honlapjáról (www.usembassy.hu) egy linkkel is elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik