Belföld

Tragédia egy budapesti aquaparkban

Tragédia történt szerda délután egy budapesti aquaparkban. A mentőket a IV. kerületbe riasztották, úgy tudjuk, egy 60 év körüli férfi vesztette életét. Információnk szerint nem történt baleset, az illető természetes halált halt.

Fotó:munkatársunktól

Az Országos Mentőszolgálat időközben megerősítette az értesülést, és arról tájékoztatott, hogy

a mentők egy IV. kerületi fürdőben egy idős férfi laikusok által megkezdett újraélesztését folytatták, sajnos a beteg a szakszerű beavatkozás ellenére életét vesztette. A halál okát szakértői vizsgálat tisztázhatja.

Egy helyszínen lévő munkatársuktól megtudtuk, hogy a történtek után az embereket kiterelték az épületből. Kezdetben úgy tűnt, aznapra be is zárnak, ám nem sokkal ezelőtt már arról tájékoztatták őket, hogy a tervek szerint hamarosan visszatérhetnek.

Frissítés, 17:57

Az Aquaworld cikkünk megjelenése után közleményt adott ki, melyben azt írják:

A mai napon 13:57 órakor az Aquaworld élményfürdőben egy 74 éves férfi fürdővendégünk az óriáscsúszdák érkező medencéjébe eszméletlen állapotban érkezett. Az újraélesztést azonnal megkezdődött, amit helyszínre érkező mentősök folytattak. A vendég életét sajnos nem sikerült megmenteni.

A helyszíni orvosszakértői vizsgálatok alapján a 74 éves férfi szívinfarktust kapott. A jelenlegi információk szerint emberi mulasztás és technikai hiba nem történt. A helyszínen tartózkodó hozzátartozóknak az Aquaworld munkatársai minden segítséget megadtak.Az élményfürdő a helyszínelést követően a megszokott üzemrend szerint folytatta működését.

Az Aquapark az elhunyt vendég hozzátartozóinak és családjának mély együttérzésüket fejezik ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik