Belföld

BKK-busz ütközött, tízen megsérültek

Összeütközött egy busz és egy kocsi Budapest XIV. kerületében csütörtök délután. A baleset a Mexikói és a Thököly út találkozásánál történt. A balesetben az elsődleges információk szerint

tízen sérültek meg, közülük nyolc embert vittek kórházba a mentők, a többieket a helyszínen látták el.Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője a 24.hu kérdésére elmondta: a fővárosi tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik már áramtalanították a járműveket.

A 24.hu úgy tudja, az egyik érintett jármű egy BKK-busz. Információink szerint a helyszínre több kocsival érkeztek a mentők.

Az értesülést azóta megerősítette a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-nek. Erős János azt mondta, hogy a 8E járaton közlekedő, a VT-Arriva által üzemeltetett Mercedes Benz Connecto csuklós busz előtt egy személyautó szabálytalanul megfordult, ezért összeütköztek.

A BKK Thököly úton közlekedő járatai késéssel közlekednek, de megállóhely nem marad ki. A Thököly út érintett szakaszán a rendőrség irányítja a forgalmat, az egyik online, közösségi navigációs szolgáltatás térképe szerint a Hungária körúton és a Thököly úton is nagy torlódás alakult ki a környéken.

Időközben a rendőrség is közleményt adott ki, tájékoztatásuk szerint azok közül, akik kórházba kerültek, heten a buszon utaztak, egy ember pedig a kocsiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik