Belföld

Hahó, facebookosok! Bayer Zsolt elküldte az anyjába Mark Zuckerberget

Bayer Zsolt a Karc FM műsorában elárulta, miért nincs Facebook-oldala.

A Fidesz-alapító publicista, műsorvezető nagyon zokon vette a cenzúrát. hogy a Facebook elérhetetlenné tette a KDNP oldalát. A párt szerint azért, mert kiállt a hagyományos családmodell mellett. Ha ez ok arra, hogy a pártot töröljék, akkor Bayer Zsolt szerint

mindenki, aki normális, nem elmebeteg, nem idióta baromállat, az azonnal hagyja ott a Facebookot. Mert csak szeretném jelezni, hogy én például nem vagyok semmilyen formában fönt a Facebookon, és nem is leszek, mert a Facebookról, amit én gondolok, az kizárólag b-vel, k-val, p-vel és sz-szel kezdődő szavakkal tudnám leírni, hogy kicsodák csinálták és hogy ez az egész micsoda. Tehát nem vagyok hajlandó részt venni ebben az egész ótvarban. Na de hát ez, innentől kezdve, igen, ez egy ilyen náci, komcsi rohadmány, hogyha azért letörölnek valakit, mert kiáll a hagyományos családmodell mellett. Aki ezek után ott marad, az vessen magára, meg is érdemli. Ennyi a rövid véleményem a Facebookról, meg a tulajdonosáról, meg arról, aki kitalálta, meg azokról, akik cenzúrázzák. Azoknak a jó anyját. És hogy milyen anyját, azt juszt se fogom megmondani, csak azért, hogy nehogy véletlenül megbüntessék a rádiót miattam. Na, ezt akartam elmondani.

Később a műsorban, egy facebookozó hallgató SMS-ére reagálva, azt elismerte, hogy annyi értelme van a közösségi oldalnak, hogy ott lehet vitatkozni a nem fideszes idiótákkal.

A KDNP egyébként azóta maga is visszatért a Facebookra, a felháborító cenzúráról kiderült, hogy az néhány óráig tartott, az oldal újra elérhetővé vált, és a közösségi médiában is mérhetetlenül népszerű párt egy bocsánatkérő levelet is kapott.

Csapatunk egy tagja véletlenül eltávolított valamit, amit a Facebookon posztolt. Hiba történt, amiért őszintén bocsánatot kérünk. Azóta visszaállítottuk a kérdéses tartalmat, amit így már önnek is látnia kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik