Belföld

Megerőszakoltak egy lányt Nógrádban, többen csak álltak és videózták

Felkerült egy felvétel az internetre, amelyen az látszik, hogy egy fiatal pár  a földön fekve szexel, miközben több fiatal kamerázza őket a telefonjával. Mint kiderült, a kockákat múlt pénteken, egy salgótarjáni szórakozóhelyhez közeli parkolónál rögzítették. A z egyik videót elküldték a Blikknek. A videón a lap szerint  jól látszik, hogy a lány szinte öntudatlan állapotban van, míg partnere – aki folyamatosan kommentálta a helyzetet – ki-kitekint az őket körbeállókra.

Pénteken történt ez az egész, a helytől nem messze, a parkolónál, a kukák környékén. A lány jól láthatóan ki volt ütve. Ahogy láttuk, valószínűleg szinte totális öntudatlan állapotban lehetett, magatehetetlennek tűnt

– nyilatkozta egy szemtanú.

A videók vírusként terjedtek a helyiek között. Sokan nehezményezték, hogy a szórakozóhely biztonsági személyzete nem lépett közbe. A vádakra reagálva az érintett hely, amely vezetése azonban elzárkózott, mondván, a hely, ahol a cselekmény történt, nem tartozik közvetlenül a szórakozóhely területéhez. De azt ígérték, ettől függetlenül lépéseket tesznek.

Információink szerint azok, akik a felvételeket készítették, átküldték azokat néhány embernek, és végül ők voltak azok, akik feltöltötték, méghozzá a Facebookra.A 24.hu-t egy olvasója arról tájékoztatta, hogy az erőszak nem a nyílt utcán lévő parkolóban történt, hanem a szórakozóhely vaskapuval lezárt dohányzó területén, ahol csak a klub vendégei tartózkodhatnak.  Ráadásul ez a fedett parkoló a polgármesteri hivatalának mélygarázsaként szolgál, ezt zárja le a szórakozóhely hétvégente a ráccsal.

A rendőrség nyomoz az ügyben, egyebek mellett szexuális erőszak bűntette miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik