Belföld

Deutsch nem vágyik Gyárfás helyére

Nem vállalja az elnökjelöltséget, pedig. Egyébként  Boldog Úszó Évet kíván.

Deutsch Tamást az elmúlt hetekben többen is megkeresték, hogy szívesen jelölnék az úszószövetség elnöki tisztségére. Mivel szerinte azonban Magyarországon nem titok, amit egynél több ember tud, ezért a nyilvánosság előtt (Facebook-oldalán), jelezte, sem most, sem később nem vállalja az elnökjelöltséget.

Az EP-képviselőnek, miniszterelnöki biztosnak van így is elég sportos feladata. Fel is sorolta.

A magyar sport vezetésében örömmel dolgozom: az MTK elnökeként, a MOB tagjaként, a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnökeként, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnökeként megtisztelő feladataim vannak. Az MTK úszószakosztályának versenyzőiért, edzőiért, sportszakembereiért felelősséggel tartozom. Ezért az úszószövetség január 8-i közgyűlésén az MTK képviselője dr. Bienerth Gusztáv elnökjelölt megválasztását fogja támogatni és magam erre buzdítom a közgyűlés valamennyi szavazati jogú tagját.

Boldog Úszó Évet Kívánok!

Mint korábban megírtuk, Bienerth Gusztáv nem tartja magát a kormány jelöltjének. A turizmusért felelős kormánybiztost, a 2024-es budapesti olimpiai pályázat alelnökét, Gyárfás Tamás lemondása után, szintén rengetegen megkeresték, ő viszont éppen ezért döntött úgy, hogy megpályázza az elnöki posztot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik