Belföld

Kórházba került egy esztergomi család szén-monoxid miatt, köztük három gyerek

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt szállítottak kórházba egy esztergomi családot hétfő reggel. Öten lettek rosszul, két felnőtt és három gyermek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltók műszeres mérései kimutatták a mérgező ház jelenlétét a házban. Az épületben cserépkályhával fűtöttek, ezért a kéményseprők is úton vannak a helyszínre.

Nem sokkal később Csanádapácára riasztottak mentőket és tűzoltókat, ahol újabb két ember lett rosszul. A csendes gyilkosként emlegetett gáz Szadán két kislány halálát okozta vasárnap este. A gyerekekre szüleik találtak rá a fürdőszobában, eszméletlenül. A mentők sokáig küzdöttek az életükért, de már nem tudtak rajtuk segíteni.

Vasárnap késő este Szigethalomról vittek kórházba a mentők egy családot. Őket nem szén-monoxid mérgezés gyanújával vitték be, hanem égési sérülésekkel. A családi ház konyhájában ugyanis berobbant egy szivárgó gázpalack és a tűz később átterjedt a nappalira is. Ott két felnőtt és két gyermek sérült meg.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik