Belföld

Mozdulni sem mert a kislány, miközben barátnője apja molesztálta

Első tárgyalását tartja a bíróság csütörtökön annak a férfinak az ügyében, aki a vád szerint molesztálta kislánya barátnőjét tavaly tavasszal. Felügyelete alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette – ezért kell felelnie a Budapest Környéki Törvényszék előtt.

A gyerekek egy iskolába és egy tánccsoportba jártak Pest megyében, így barátkoztak össze. A vádlott lánya már kétszer ott aludt barátnőjénél, tavaly áprilisban viszont inkább nála akarták tölteni az éjszakát. Engedélyt kértek az akkor 9 éves gyerek anyjától, ő pedig elengedte gyermekét. Csomagolt neki tiszta ruhát majd a férjével átvitték a vádlott házába.

A lányok nem sokkal éjfél előtt mentek aludni. A vádlott gyermeke az ágyon, barátnője a földön, egy matracon feküdt. A vendégeskedő kislány még nem aludt, amikor barátnője apja bement a szobába, hogy lekapcsolja a tévét. Miután ezt megtette, odament a hason fekvő kislányhoz zseblámpával a kezében, kitakarta és a combjáig lehúzta a bugyiját, majd odavilágított. Ezután – ahogy a vádiratban fogalmaznak – “ujjal belenyúlt a fenekébe, majd megfordította, ezt követően, combjait is széthúzta, majd a nemi szervébe is belenyúlt több alkalommal  és az ujját mozgatta is benne, amivel fájdalmat okozott a sértettnek”. A kislány félelmében úgy tett, mintha aludna, mozdulni sem mert.

A férfi ezután visszahúzta a gyerek bugyiját majd kiment, ám néhány másodperc múlva visszatért, és megismételt mindent. A lány ezúttal is úgy tett, mint aki alszik, nem reagált semmit. A vádlott ezután ismét elhagyta a gyerekszobát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik