Belföld

Fideszes politikus feszült egymásnak rendőrrel a Városligetben

Politikust így még nem láttunk üvölteni rendőrrel. Rendőrt így még nem láttunk üvölteni politikussal.

Illés Zoltán fideszes politikus, volt országgyűlési képviselő és környezetvédelmi államtitkár is kiment csütörtökön a Városligetbe, ahol a fakivágások ellen verődött össze tiltakozás. A Newsroom Hungary videójának tanúsága szerint Illés nekilátott elbontani a ponyvát, amellyel az emberek elől takarták el, hogy milyen munka folyik. Megjelentek a rendőrök is, akik szerint a cselekedet rongálásnak minősült.

Az egyik, napszemüveges rendőr azzal is megvádolta Illést, hogy el akarja lopni a leszedett ponyvát, a politikus viszont azt mondta, azon dolgozik, hogy belássanak az emberek, mert úgy gondolja, közterület, ahol kivágják a fákat. Miközben Illés szenvedélyesen magyarázott, az egyik rendőrben elpattant valami, előbb azt mondta: „nem vagyok süket”, majd torkaszakadtából a politikus arcába ordított, hogy „maga süket?”

Erre Illés is elvesztette a fejét, és egészen artikulálatlanul sikított vissza, amire még a rendőröknek állt feljebb. A lentebbi videón a 3. perctől kezdődik a bizarrul vicces jelenet, érdemes utána megnézni az üvöltöző rendőr magyarázkodását is a háttérben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik