Belföld

Kifakadt a menekültnek nézett magyar srác

„Kibaszott bevándorlók, már mindenhol ott vagytok” – vágta Zoltán arcába a metrón az egyik, hisztériának felült polgártárs.

„Egy hét alatt háromszor bevándorlóztak le” – írja a Facebookon Zoltán, aki úgy mutatkozik be, hogy „elég szőrös” és „az átlagnál sötétebb” a bőre, de „Kézdivásárhelyen születtem, tehát magyarabb vagyok a magyarnál” – jegyzi meg ironikusan.

A bejegyzésben beszámolt arról, hogy a villamoson rosszalló tekintet mellett a fejéhez vágták, hogy „már nem tudni ki magyar és ki bevándorló”, a pékségnél, sorban állás közben pedig azt kapta meg, hogy „ezek már mindenhol ott vannak”. A legdurvább atrocitás a metrón érte egy középkorú férfitól, aki arra számíthatott, hogy nem ért magyarul és az arcába mondta: „kibaszott bevándorlók, már mindenhol ott vagytok”.

„Én meg úgy vagyok, hogy hát persze, a fasz ki van, senki nem örül, hogy jönnek Európába ezek az emberek” – jegyzi meg Zoltán, de szerinte már alapból az elszomorító, hogy ennyi embernek ott kellett hagynia az otthonát. Bár az, hogy őt gyalázzák, nem érdekli, de azt is írja: nem kívánja senkinek, „hogy csupán a kinézete alapján súlyos címkéket aggassanak rá, gyűlölettel, megvetéssel nézzenek rá, anélkül, hogy bármit tett vagy akár gondolt volna ezért”.

„Szeretném egyúttal megragadni az alkalmat és gratulálni azoknak, akiknek sikerült lószarral beetetniük egy egész országot. Kell az ellenség, csávók, tudom én, mert akkor lehetünk megmentők. Sok sikert kívánok. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”- írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik