Belföld

7 plusz 1 nagyon-nagyon fontos gondolat Gyurcsány Ferenctől!

Évértékelt az  exminiszterelnök, kik vagyunk mi, hogy szavait, gondolatait ne tolmácsoljuk?
  1. Vissza kell adni az iskolát a gyerekeknek, a pedagógusoknak, a szülőknek és a településeknek!
  2. Az oktatáson túl a kultúra, a művészet az ország legfontosabb kezelendő problémája! (Aztán jön az egészségügy!)
  3. Elég lenne az egészségügyben tíz éven belül évi 15, majd 10 százalékos emeléseket végrehajtani, mert “nem lehet olyan fontos hatalomra kerülni, hogy olyat ígérjünk, amely rosszat tesz az országnak”.
  4. Urizáló, fennhéjazó, korrupt módon gazdagodó kevesek az egyik oldalon és rengeteget gürcölő, elárult, reményét vesztett sokaság a másik oldalon.
  5. Orbán Viktor vezetésével a Fidesz elárulta a magyarokat, a közös hazát, míg a miniszterelnök kegyeltjei, szurkolótársai, barátai elképesztő mértékben gazdagodnak és gyarapodnak. (…) Magyarországnak ma nem kormánya van, hanem egy politikusi jelmezbe öltözött bűnszövetkezet vezeti az országot, amelynek az élén a miniszterelnök áll.
  6. Orbán Viktor szélsőséges álláspontot képvisel, amikor ki akarja rekeszteni a menekülteket. Pedig a biztonság garantálása mellett korlátozott, ellenőrzött, szabályozott módon Magyarország nem csak képes befogadni embereket, de jól is jár az ide érkező szakemberekkel.
  7. Akik együttműködnek a kormánypártokkal = gazemberek!
  8. A DK készen áll arra, hogy tegyen Magyarországért, a köztársaságért és Európáért.

…És a kiegyensúlyozottság jegyében íme a pártok, akik eddig megszólaltak.

Fidesz:

Gyurcsány Ferenc ma is világossá tette, hogy ő be akarja telepíteni a bevándorlókat és nem támogatja a kormány terrorellenes javaslatát sem, amellyel meg tudjuk védeni a magyar embereket a terroristáktól. Ha a Brüsszelből fizetett Gyurcsány Ferencen múlna, itt is Brüsszel bevándorláspárti politikája valósulna meg, amellyel veszélybe sodorná a magyar embereket és a magyar nemzetet. Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb kormányzását követte el, ma is milliárdokat tesz zsebre az MSZP-SZDSZ kormány alatt intézett privatizációival, miközben a magyar családoktól mindig csak elvett és csökkentette a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók fizetését is.

Jobbik:

A Jobbik szerint pofátlanság, hogy épp a közvagyonból milliárdossá vált Gyurcsány Ferenc teszi szóvá a fideszes haverok ugyanilyen módszerekkel történő meggazdagodását. A Fidesz-kormány elszámoltatásának bukását pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ez az ember még mindig szabadlábon van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik