Belföld

Az Orbán-kormány minden európai véleményét tudni akarja

24.hu
24.hu

2015. 12. 28. 15:38

Ezért 800 millió forint közpénzt fizetnek ki a Századvégnek.

800 millió forintért készít európai közvélemény-kutatást a Fidesz-közeli Századvég Politikai Iskola Alapítvány és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. konzorciuma. A csaknem egymilliárd forintnyi közpénz fejében Magyarországon és a többi 27 EU-tagállamban kell telefonon megkérdezniük ezer-ezer főt aktuális közéleti, társadalmi, politikai témákról, hogy „segítsék a kormányt a döntéshozatalban” – írja az Átlátszó.

A hirdetmény nélküli közbeszerzésen egyedül a Századvég-konzorcium tett ajánlatot.

Az eredményekről 28 országonkénti és egy közös adatbázist kell készíteni, valamint táblázatban összefoglalni az eredményeket és összefüggéseket. Emellett 29, egyenként legalább 20 diát tartalmazó PowerPoint-prezentációt és országonként legalább 20 oldalas Word-formátumú írásos összefoglalót kell készíteni, valamint személyes prezentációt tartani egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.