Belföld

Rendet vágnak Kocsis Máté Facebook oldalán

A szerkesztők minősíthetetlen hangnemben válaszoltak a kommentekre, Kocsisék szerint a Bajnai-gárda a hibás.

Pénteken lapunk elsőként számolt be arról, hogy Kocsis Máté Facebook-profilján a szerkesztők minősíthetetlen hangnemben reagálnak az egyébként ugyancsak minősíthetetlen stílusú kommentekre. A szerkesztők cikkünk megjelenése után közölték: erről is a “Bajnai-gárdisták” tehetnek, akik ordenáré kommentjeikkel provokálják a szerkesztőket.

“Ennek a facebook oldalnak a szerkesztői sajnálattal látjuk, hogy a mocskolódásra specializálódott Bajnai-gárdisták folyamatosan provokálnak. Ezzel próbálják lejáratni ennek a facebook oldalnak a készítőit, valamint rajtunk keresztül a Fidesz kommunikációs igazgatóját” – közölték, hozzátéve, hogy a nyomdafestéket nem tűrő beszólásokat még csak kritikának sem lehet nevezni, hiszen sokszor nem is a kiposztolt hírhez kapcsolódnak.

Vége a trágárkodásnak

Kocsisék a szöveges reakció mellé összegyűjtötték és közzétették az elmúlt hónap “legmocskosabb” olvasói kommentjeit is, “hogy mindenki eldönthesse, ki is az ordenáré valójában”,

Ezentúl egyébként már nem lesz mocskolódás az oldalon, egyrészt a szerkesztők törölni fogják a trágár hozzászólásokat, másrészt Kocsis Máté kérésére a jövőben mindenkinek a lehető legudvariasabban válaszolnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik