Belföld

Vezeték nélküli internet Hajdú-Bihar és Nógrád megye több településén

Az augusztus közepéig tartó előkélszületeket és teszteléseket követően a WebBiz Számítástechnikai Bt. elindította Hajdú-Bihar és Nógrád megye több településén is WNet Internet szolgáltatását, amely vezeték nélküli, nagy sávszélességű, állandó internet hozzáférést biztosít mikrohullámú összeköttetésen keresztül.

A technológiának köszönhetően alacsony szolgáltatási díjat, gyors telepítést tesz lehetővé, járulékos telekommunikációs költségek, telefondíjak és más rejtett költségforrások nélkül. Ennek eredményeképpen a költségek előre tervezhetővé válnak. A szolgáltatás továbbá lehetőséget teremt az ügyfeleivel, partnereivel azonnali, időveszteség nélküli kommunikációra, távoli munkavégzésre és minden az Internet által nyújtott lehetőség kiaknázására.

A különböző előfizetői csomagok árának kialakításánál nagy hangsúlyt kapott, hogy a vidéki kisebb jövedelemmel rendelkező felhasználók is nagy megbízhatóságú és stabilitású internet kapcsolattal rendelkezhessenek elérhető árakon.

A WebBiz Bt. az év elején a Solectek Corporation-el kötött megállapodásának köszönhetően a telefonos előfizetői csomagokkal is versenyképes 24 órás online előfizetések kínál. A Solectek vezeték nélküli termékei ugyanis lehetőséget biztosítanak akár 50 km-es távolságok lefedésére is. A technológiának köszönhetően elegendő a megyékben egy nagysebességű bérelt vonali kapcsolat kialakítása, ezzel is csökkentve cég kiadásait valamint az előfizetői díjak mértékét.

A szolgáltatás jelenleg a következő településeken érhető el:

Hajdú-Bihar megye
– Hajdúszoboszló
– Ebes
– Nagyhegyes

Nógrád megye
– Rétság
– Diósjenő
– Romhány
– Tolmács
– Nőtincs

További információ:

Gonda Gábor
WebBiz Bt.
0635350444
www.wnet.hu
www.webbiz.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik