Light

Új műsort kap Molnár Andi

molnár andi (molnár andrea, )
molnár andi (molnár andrea, )

Az egykori versenytáncos, a dzsungel királynőjévé választott műsorvezető önálló műsort vezethet.

Nem kell nélkülözniük a képernyőről kedvencüket Molnár Andi rajongóinak, ugyanis ezentúl a Horti angyalai mellett saját műsorral is jelentkezik majd. „A SportKlub kedvencei Molnár Andival” minden nap bemutatja a legérdekesebb, legfontosabb, vagy éppen legszórakoztatóbb sportos pillanatokat a SportKlub műsorán. Andi izgatottan várja az új kihívást.

„Örömmel fogadtam, amikor felkértek, hogy én legyek a SportKlub háziasszonya. Mostantól többet láthatnak a nézők a képernyőn, és én is többet forgatok a stábbal, aminek nagyon örülök. Szeretem a csapatot, izgatottan tekintek az új kihívás elé” – mondta el Andi. A műsorvezetőjének új feladata miatt át kellett szerveznie a hétköznapjait is, azonban ő ezt egyáltalán nem bánja. Andi rengeteg munkája mellett az ünnepi készülődést sem hanyagolja el.

„Azzal, hogy én lettem a SportKlub háziasszonya, az otthoni teendőimre nem sok idő jut, pedig sütni kimondottan szeretek: idén karácsonykor biztosan készítek valami egészséges finomságot az ünnepi asztalra. Arra is mindig nagyon figyelek, hogy rend legyen otthon, így ha máskor nem, hajnalban összepakolok” – tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: SportKlub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik