Light

Kirúgását várja Fiala János

fiala jános  (fiala jános, )
fiala jános  (fiala jános, )

A publicista új kihívás elé néz, a SportKlub műsorán méri össze erejét Horti Gáborral. Fiala lánya azonban attól tart, apját hamar lapátra teszik.

Fiala János ezentúl minden szerdán a SportKlub, Ki a Jani? című műsorában beszéli ki Horti Gáborral a sportvilág eseményeit. A két csípős nyelvű tévés csatározását azonban nem mindenki fogadta nagy lelkesedéssel. Fiala barátnője például féltette párját.

„Barátnőm aggódott, azt mondta, hogy Hortival nem jövünk majd ki egymással, mert ő egy harsány, kemény alak. Ehhez képest igen barátságos volt, talán elő tudtam hívni egy olyan oldalát, amelyet eddig kevesen ismertek” – árulta el Fiala János, akinek lánya egészen mástól tartott. „Azt kérdezte, hogy vajon most hány adás után rúgnak ki. Erre nem tudom a választ, de egyelőre határozottan szimpatikus a SportKlubos társaság” – magyarázta Fiala.

Horti Gábort már jól ismerik a SportKlub nézői, és a Beszólás sztárja azt ígéri, Fialával szemben sem fogja majd vissza magát. „Izgalmas kihívás számomra az új műsor, kíváncsian várom milyen lesz együtt dolgozni a média egyik fenegyerekével. Róla köztudott, hogy mindenről megvan a saját véleménye, de így vagyok ezzel én is. Lehetséges, hogy kiderül: mégsem János a Jani” – mondta nevetve a SportKlub műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik