Light

Bassza meg, kilépek – élő adásban mondott fel a riporternő

A marihuána legalizálásáért küzd Charlo Greene, ami nem fér össze munkájával. Meglehetősen nyersen jelentette be távozását.

Az alaszkai Charlo Greene amellett, hogy a KTVA tévécsatorna munkatársa volt, egy szervezetet vezet, amely a marihuánafogyasztás szabadságáért küzd és az orvosi marihuána fogyasztására jogosultakat köti össze termelőkkel. A csatornán épp egy marihuána-fogyasztásról szóló anyagot konferált le Greene, amit a következőkkel fejezett be: „Mindaz, amit hallottak, annak az oka, hogy én, az Alaska Cannabis Club vezetője, minden energiámat arra fogom fordítani, hogy a szabadságért és a tisztességért harcoljak, ami Alaszkában a marihuána legalizálásával kezdődik. A tévés munkámmal kapcsolatban pedig annyit, hogy nem maradt más választásom, bassza meg, kilépek”.

Az akció előre eltervezett volt, mert a szervezet már hamarabb felhívta követői figyelmét a Facebookon, hogy nézzék az esti híreket. Miután Greene bejelentkezése véget ért, a híradó műsorvezetője zavarodottan elnézést kért. A csatorna vezetése is bocsánatot kért Greene szóhasználata miatt, egyben közölték, hogy nem várták meg felmondását, kirúgták – írta az Independent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik