Tudomány

Itt több szakorvos komplexen vizsgál egy adott kórképet, nem kell orvostól orvosig rohangálni

24.hu
24.hu
Egy főre számítva Magyarországon a legmagasabb a vastagbélrák előfordulása és az ebből fakadó halálozás. A vastagbélrák körülbelül tizenöt-húsz év alatt alakul ki, léteznek a rákot megelőző állapotok (pl. polipok), amiket vastagbéltükrözéssel meg lehet állapítani. Legutóbb a Panoráma Poliklinka fájdalomambulanciáján jártunk, a mostani videóban a gasztroenterológiai centrum vizsgálatait mutatjuk be.

A klinika élen jár az egészségügyi problémák komplex megoldásában, a funkcionális emésztőrendszeri betegségek terén jelentős tapasztalattal bírnak.

A gyógyításban több tudományág szakemberi együtt vesznek részt, csapatban dolgoznak, sok esetben az évek óta fennálló, a mindennapi élet részéve vált tünetekre találnak magyarázatot pont azért, mert a kivizsgálásba, diagnosztikába több szakembert vonnak be. A Panoráma Poliklinkán igény van arra, hogy értsék, az adott emberben mitől alakul ki egy adott kórkép, ezért kell csapatban dolgozni, komplexen nézni egy kórképet. Ehhez a szakembereken túl számos diagnosztikai lehetőség áll rendelkezésükre.

Videónkban egy gyermek-gasztroenterológus is megszólal:

Kapcsolódó
Hat éve fennálló fájdalom szűnt meg a Panoráma Poliklinika orvosai segítségével
A Panoráma Poliklinka egy sajátos képződmény a magyar ellátórendszeren belül. Speciális és sok tudás van a birtokukban, ahol különböző szakterületek összekapcsolódásával érik el a gyógyulást. Két pácienssel egy napot töltöttünk a Poliklinikán, és megértettük, itt miért kezelik hatékonyabban és átfogóbban a fájdalmakat, mint máshol.
Olvasói sztorik