Tudomány

Hat éve fennálló fájdalom szűnt meg a Panoráma Poliklinika orvosai segítségével

24.hu
24.hu
A Panoráma Poliklinka egy sajátos képződmény a magyar ellátórendszeren belül. Speciális és sok tudás van a birtokukban, ahol különböző szakterületek összekapcsolódásával érik el a gyógyulást. Két pácienssel egy napot töltöttünk a Poliklinikán, és megértettük, itt miért kezelik hatékonyabban és átfogóbban a fájdalmakat, mint máshol.

Ágnes és Magdolna évekig éltek krónikus fájdalommal, ami hatással volt a mindennapokra és a mentális egészségükre is. Mindketten több különböző orvosnál jártak, mielőtt a Poliklinikára kerültek. A Panoráma Poliklinikán a fájdalmat komplexen kezelik, mivel egy ember képtelen átfogóan látni egy pácienst, ezért több szakterület tudását egyszerre alkalmazzák, ezt jelenti a team munka. Nemcsak a fájdalom megszüntetését célzó felelős csapatmunka segíti az ide érkezőket, hanem az egyik legmodernebb készülék is:

Hirdetés

A krónikus betegségek komoly lelki megterheléssel járnak. A testi panaszok mögött gyakran lelki krízis, szorongás, depresszió húzódik meg, de lelkinek tűnő zavart is kiválthatnak különböző, a testet kínzó betegségek. A Panoráma Poliklinika e speciális fókusszal vizsgálja és kezeli a pácienseket, legyen az derék, gerinc vagy más ízületi fájdalom, illetve gasztroenterológiai, a gyomor-bélrendszert érintő panasz, tünet, betegség.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik