Tudomány

Bebizonyosodott, hogy a kis péniszű férfiaknak fontosabbak a drága sportautók

Westend61 / Getty Images
Westend61 / Getty Images

A University College London (UCL) kutatói azt állítják, bizonyítékot találtak a drága sportautók és az azokat megvásárló férfiak apró péniszmérete közötti összefüggésre. A „Kis péniszek és gyors autók” című tanulmány eredménye egyelőre még nem esett át a szakmai lektoráláson – írja a Futurism.

A kutatás egy egyszerű megtévesztéssel indult: a pszichológus kutatók egy online felmérési platformon keresztül hamis információkat adtak a résztvevőknek, azt állítva, hogy hogy az átlagos merev péniszméret körülbelül 18 centiméter. Ez azonban a valóságban csak 13-15 centiméter. A megtévesztő információ után egy sor kérdést tettek fel nekik a fogyasztói szokásaikra és vágyaikra vonatkozóan.

Az eredmények kapcsán elmondták, hogy különösen a 30 év feletti férfiak ítélték kívánatosabbnak a sportkocsikat, ha azt éreztették velük, hogy kicsi a péniszük.

A kísérletben összesen kétszáz, 18 és 74 éves kor közötti férfi vett részt. A kutatók a péniszméret mellett más hamis információkkal is manipulálták a résztvevőket, például a jövedelemmel, a baráti kapcsolatokkal, a jótékonysággal vagy az egészségükkel kapcsolatban. Ezekben az esetekben azonban nem nőtt a férfiak sportautó iránti vágya, teszi hozzá a Qubit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik