Tudomány

Kezelésre szorult a cica a macskapanzióban töltött vad éjszaka után

A Randy nevű macska kezelésre szorult, miután egyetlen éjszakát egy macskapanzióban töltött, ugyanis az alkalmazottak éjszakára szabadon hagyták az állatokat, a kandúr pedig legalább öt nősténnyel közösült – írja a brit Mirror. Az eset Kínában, azon belül is Guangdong tartományban történt, ahol a Zhao család egyetlen éjszakára adta be az állatoknak szánt hotelbe az orosz kék fajtájú, Xiaopi névre hallgató cicát. Másnap az macskát kimerülve találták, és folyadékterápiára volt szüksége,

méghozzá az éjszakai kaland eredményeként.

A macskapanzió be volt kamerázva, és a felvételekből kiderült, hogy alkalmazottak egyrészt nem adtak enni Xiaopinak, és a többi vendéggel együtt éjszakára szabadon hagyták, aminek az lett az eredménye, hogy a macska több nősténynél is bepróbálkozott, méghozzá sikerrel. A panzió ráadásul elkövette azt a hibát, hogy a családot okolták az eset miatt, miközben ők jelezték, hogy az állat nincs ivartalanítva.

Xiaopi szerencsére azóta jobban van, a macskahotel tulajdonosai bocsánatot kértek, kifizették a folyadékterápia költségét, sőt azon pórul járt kuncsaftok gazdáinak is kompenzációt ígértek, akiknek kismacskái születnek a vadra sikerült éjszaka eredményeként.

Nyitókép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik