Tudomány

Friss zöldség az új dobozos üdítő

Ughy Márton

2014. 09. 19. 07:11

Elég egy szívószál - meg némi előkezelés.

Korábban a témában:

A gyümölcsprés és -centrifuga már a múlté, a japánoknál egyenesen a zöldségből lehet kiszívni a friss levet.

Igaz, a szívószál használata előtt szükséges némi előkezelés: víz alatti lökéshullámokkal oldják meg, hogy a kívülről épnek tűnő termés belül teljesen összekeveredjen.

Belátjuk, hogy az összerázós módszer otthon nem igazán használható – kivéve a tojásoknál.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.