Tudomány

Friss zöldség az új dobozos üdítő

Elég egy szívószál - meg némi előkezelés.

A gyümölcsprés és -centrifuga már a múlté, a japánoknál egyenesen a zöldségből lehet kiszívni a friss levet.

Igaz, a szívószál használata előtt szükséges némi előkezelés: víz alatti lökéshullámokkal oldják meg, hogy a kívülről épnek tűnő termés belül teljesen összekeveredjen.

Belátjuk, hogy az összerázós módszer otthon nem igazán használható – kivéve a tojásoknál.

Vedd kézbe a 24.hu legemlékezetesebb tartalmait!
Izgalmas arcok, kihagyhatatlan történetek
Keresd az újságárusoknál, vagy rendeld meg az mc.hu/riporter oldalon!
Megrendelem

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.