Tudomány

2014 legmenőbb telefontokjai

Akad közöttük amibe gázspray-t szereltek, de olyan is, amibe öngyújtót. Megtaláltuk MacGyver kedvencét, és tudunk ajánlani egyet igazán elvetemülteknek is.

Scott McPherson találta ki azt az iPhone tokot, amibe beípített egy paprika spray-t. Azt mondta, hogy szeretett volna adni a lányának egy önvédelmi eszközt, de az a normál spary-t nem akarta használni, így ki kellett találnia egy trendibb változatot.  40 dollárba, azaz 9000 forintba kerül.

Az Alice + Olivia tervezői kicsit talán elvetették a sulykot ezzel a tokból kilógó tülszoknyás magassarkús női lábbal, az biztos, hogy elég feltűnő, és bulis ahhoz, hogy páran megirigyeljék. Az ára 100 dollár, azaz közel 23 ezer forint és csak az iPhone 5-öt használóknak érdemes elgondolkodniuk a vásárláson.

 

Ez egy igazán praktikus tok, igazából mindenkinek be kellene szereznie egyet. 22 szerszámot rejtettek el benne, köztük a kihagyhatatlan sörnyitót de találunk benne imbuszkulcsot és fűrészes kést is. Maga a borító nagyon strapabíró, a készítők figyeltek arra, hogy a beépített extrákat használni is tudjuk. Ez a tok is 100 dollárba kerül, nyilván jobb vétel, mint a női láb. 

A dohányosok valószínűleg imserik azt a helyzetet, hogyvalahova elkeverték az öngyújtót, és nem látnak senkit az utcán, akitől kérhetnének. A dohányzóknak kitalált tok elektromos gyújtót tartalmaz, így még a szél sem fújhatja el. 35 dollárba, azaz 8000 forintba kerül, ami szerintünk kifejezetten jó ár érte.

Egyre menőbb a lesz a világ egyik legizarabb tokja. Először Japánban mutatták be még áprilisban, de állítólag egy nap alatt elkelt az összes előre legyárott darab. A homárfarok tokot még be is aranyozták, ezzel egyre abszurdabbá téve a látványt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik