Tudomány

Bandzsítson ide, másképp nem fogja látni

Zseniális ötlet: hangyafoci mögött megbúvó videoklip.

Ki ne emlékezne a ’90-es éves varázskönyveire, melyek vizslatásával ifjú és idős is úgy nézett ki, mint egy olvasatlan futóbolond. A közeli erős bandzsítás után egyre távolabbról kellett nézni a képet, s ezt a gyakorlatot ismételgetni, míg az ember észre nem vette a hangyafoci mögött megbúvó alakokat.

Nos, a Young Rival névre hallgató együttes igazán zseniális ötlettel állt elő: egy egész videoklippet rejtettek a fekete-fehér összevisszaság mögé. Jár a lájk, akiknek elsőre sikerül végignéni.

Ha viszont valaki szenvedne a megtekintéssel, azt ajánljuk, hogy a videót tegye ki teljes képernyőre, a minőségét pedig tolja fel 1080p-re – nekünk csak így sikerült észrevenni a szavakat és gitározó alakokat.

A készítők elmondása szerint a felvételhez elengedhetetlen segítséget nyújtott egy Xbox Kinect, amellyel a téradatokat rögzítették. Ezek ismeretében viszont úgy tudták szerkeszteni a videót, mint bármely más felvételt.

Aki pedig imádja az ilyen típusú képeket, annak had ajánljunk még fél órányi szórakozást:

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.