Tudomány

Így facebookoztatok idén

Délelőtti programajánlatunk laza bejgli majszolgatással egybekötött nosztalgiázás.

A nosztalgia jó, megnyugtat és optimistává tesz. Különben is, az év végén érdemes némi önvizsgálatot tartani: áttekinteni, hogy honnan jöttünk, s merre tartunk; mit értünk el és hogy állunk a céljainkkal. Amennyiben életünket részletesen dokumentáljuk az interneten, mindezt akár a Facebook segítségével is megtehetjük.

A közösségi oldal tavaly vezette be a “visszatekintés” nevű funkciót, amit erre a linkre, vagy így év vége fele a profilképünk alatt található “Visszatekintés a 2013-as évedre” panelre kattintva érhetünk el. Ezzel az idei év 20 legjelentősebb – pontosabban a Facebook által legjelentősebbnek tartott – pillanata ugrik a képernyőre.

Idén azonban nemcsak a saját, hanem az ismerőseink életét is átbogarászhatjuk az előbbi link baloldalán található “Az ismerőseid 2013-ban” felületen – vagy erre a linkre kattintva. Ha valakire külön is kíváncsiak vagyunk, egyszerűen rá kell nyomni a profilképére, vagy a “https://www.facebook.com/yearinreview/” cím végére beírni a felhasználónevét. Ez utóbbit a profiljáról tudjuk lelesni.

Jó szórakozást!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik