Tudomány

Gusztustalan de gyors és teljes

Komplett karácsonyi vacsora egy konzervben.

Egy igazi játékosnak más az elképzelése az ünnepekről, mint az átlagembereknek. A játékosnak minden perc visszavonhatatlanul kárba ment, amit nem a játékkal tölt a hosszabb szabadság alatt. Neki egy hétvége semmire sem elég, hiszen egy normális játékba bele sem lehet rázódni rendesen 48 óra alatt. De most itt a karácsony, egy egész hét van a játékra, már csak azt kell megoldani, hogy semmi mást ne kelljen csinálni…

Az egyik angol videojáték forgalmazó cég bizonyítva, hogy pontosan ismeri vevőkörét, fantasztikus termékkel rukkolt elő, mellyel megoldotta, hogy a játékosnak a tradicionális ünnepi vacsora idejére se kelljen félbehagynia a játékot. Egy komplett menü egy konzervben előételtől a desszertig rétegezve. A sonkás tojástól a sült pulykán, a burgonya és zöldségköreteken át, a szószokig és a pudingig benne van minden. Beszerezhető a képre kattintva, jó étvágyat!

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!