Élet-Stílus

Dizájner drogékszer

Design drog nyaklánc (nyaklánc, dizájn, drog,)
Design drog nyaklánc (nyaklánc, dizájn, drog,)

Strébereknek és buli-huligánoknak is kiváló ajándék!

Hol van már az a világ, amikor a bölcsészhülyítő marihuána volt a legdivatosabb drog. Akkor még menő volt piros-sárga-zöld, és szivárványszínű ruhákat, hordani, hajat rasztásítani, meg nagyon lazának lenni. A fülben, nyakban, ujjon meg összes többi testtájon hétágú leveleket hordani manapság kifejezetten ciki, a menők molekulaláncokban pörögnek!

Koffein és nikotin (forrás: http://arohasilhouettes.com)

Az Új Zélandon született, Kanadában élő fiatal tervező Tania Hennessy egy csapásra hódította meg a dizájnvilágot, amikor az Aroha Silhouettes nevű cégén keresztül piacra dobta drogmolekula kollekcióját. A koncepció, meglepő és pimasz, mégis kifinomult, ráadásul látványos. Lássuk be: nem túl eredeti, ha egy marihuána szimpatizáns cannabis leveles pólóban jelenik meg, ráadásul ma már nincs benne lázadás. Azonban ha valaki a fű THC nevű hatóanyagának molekularácsát hordja a nyakában kiegészítőként egy elegáns ruhához, azzal egyszerre válik egyedivé, titokzatossá, egyszerűen állati menővé.

Túladagolás (forrás: http://arohasilhouettes.com)

A kollekcióban számos lehetőség közül lehet válogatni: a hétköznapi nikotin + koffein kombótól egészen az őrült politoxikománok „Túladagolás” nevű kedvencéig, melyen az LSD, a pszilobicin, a kokain, a DMT, a THC, és az MDMA molekulaláncai kapcsolódnak össze. Minden darab feketében és ezüstszínben rendelhető.

Ideális karácsonyi ajándék, a kémia iránt érdeklődő diákok, a divatrajongók, és a pszichedelikus utazások kedvelőinek egyaránt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik