ufo
Tudomány

UFO-t fotóztak Nagy-Britanniában

Az eset ezúttal azért érdekes, mert a képeket egy újság fotósa lőtte. Ráadásul véletlenül.

Robb Tibbles, a North Devon Journal fotósa a múlt hétvégén azzal a céllal ment a devoni Fullabrook szélerőműhöz, hogy készítsen néhány képet róla. Néhány nappal később, amikor a gépén a képeket ellenőrizte, észrevette, hogy a turbinákon kívül valami egészen mást is lencsevégre kapott.

A képen, amit a brit fotós három különböző nagyításban is eljuttatott a The Huffington Postnak, jól látható a szürke, ovális UFO. A The Journal, ahol a fotós dolgozik, a felfedezést követően felvette a kapcsolatot a Chivenor’s 22 mentő- és kutatóalakulattal, akik elmondták, a kérdéses időben gyakorlatoztak a környéken, szóval könnyen elképzelhető, hogy a fotós ezt fotózta le.


Kép forrása: Rob Tibbles / The Huffington Post

Csakhogy időközben kiderült, ezen a héten nem csak Tibbles, és nem csak szombaton tapasztalt furcsa jelenségeket. A North Devon Journalt a képek közzététele után többen megkeresték azzal, hogy szokatlan jelenségeknek voltak tanúi. Matt Naughton csütörtökön például furcsa fényeket látott az égen, amitől minden autó kékes fényben játszott.

A dulvertoni Jacqueline Leighton Boyce szintén írt az újságnak, elmondta, hogy szombaton sötétedéskor különös, éles fényre lett figyelmes, amit filmre is vett. A felvételt eljuttatta az újságnak, amit aztán nyilvánosságra is hoztak. Íme:

Önök szerint mi látható a képen? A mentőcsapat gyakorlatozik, vagy ez egy UFO? Írják meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik