Tudomány

Titkos fegyverek teszik tönkre az időjárást

Tavaly ilyenkor, ha nem is fecskében ettük a hekket a Balaton-parton, de legalábbis igény volt a rövidnadrágra. Most meg az esőkabátra.

Nem tudom, önök hogy vannak vele, de én ma reggel alig bírtam kivánszorogni az ágyból. Pedig aludtam az éjjel, bizisten. Az előbb pedig a Hír24 egyik képszerkesztője ásított bele hangosan a kávéjába, pedig nem is bulizott tegnap este Mark Zuckerberggel.

A májusban szokatlanul rossz időjárás, úgy tűnik, erősen megviseli az emberek szervezetét. Tavaly ilyenkor, ha nem is fecskében toltuk a pofánkba a hekket a Balaton-parton, de legalábbis igény volt a rövidnadrágra. Most meg az esőkabátra.

Mi történik velünk???!!!

Az internet remek gyűjtőhelye a konspirációs teóriáknak, az összeesküvés-elméleteknek. Ezek egyik ága az úgynevezett: „háttérhatalmak kontra nép” típusába tartozik. Az időjárásfegyverek utáni kutatásunk is innen indul. Rövidke keresés után arra is választ kaphatunk, hogy kik állnak a májusi esős idő mögött, miért kell hullafáradtan kelnünk reggelente, miért nincs nyár elején egy fikarcnyi napsugár sem, és különben is, hogyan akarják befolyásolni a világot a gonosz háttérhatalmak.

Figyelem! Ebben az anyagban sok lesz a „HOPPÁ!”.

Az időjárásfegyverekkel kapcsolatos hisztéria origója az amerikai HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), magyarul „nagyfrekvenciás aktív ionoszféra-kutató program”.

A HAARP egyik finanszírozója a DARPA nevű ügynökség, amely az amerikai védelmi minisztérium felső vezetésének van alárendelve, semmi másnak. Összesen 240 munkatársa van, éves költségvetése 3,2 milliárd dollár. HOPPÁ!

A HAARP hivatalos (jelzem, hivatalos) célja a magas légkör vezetőképességének vizsgálata. Nem hivatalosan pedig… HOPPÁ! …az időjárás manipulálására szolgál. A Kit érdekel blog összefoglalója szerint az orosz vezetés figyelmét már régóta felkeltette ez az amerikai kutatóbázis. Azt állítják, hogy a HAARP aktivitásának kezdete óta világszerte hatványozódik a természeti katasztrófák száma. Egy kanadai közgazdászprofesszor, Michel Chossudovsky értekezésében a HAARP-ot egy olyan eszközként írja le, ami képes aszályok, szárazságok, hurrikánok, szökőárak előidézésére, de használata még nem kifinomult, és valószínűsíti, hogy a természeti katasztrófák növekvő száma az eszköz finomhangolásának tudható be.

A Terra Incognita nevű blog még tovább megy. Ők azt írják, hogy a HAARP nemcsak egy sokoldalú időjárásfegyver, amellyel elő lehet idézni földrengéseket, esőzéseket, elektromos kisüléseket, hanem még az emberi agyhullámok befolyásolására is alkalmas. Sőt, mi több: ha jön a csillagháború (és miért ne jönne?), akkor egy bolygópajzsot is lehet generálni vele. HOPPÁ!

(Megjegyzem: hasonló időjárásfegyvere állítólag Oroszországnak, Kínának és talán az EU-nak is van. Az utóbbi nem biztos.)

Az időjárásfegyverek tényét a blog egy Rosali Bertell nevű tudós kijelentéseire is alapozza. Bertell azt mondta:

„Az USA katona tudósai fegyverként használható, az időjárással összefüggő rendszerekkel dolgoznak. Az elképzelés a viharok erejének megnövelését, a magas légkörben kiszórt anyagok révén pedig aszályok, valamint az áradások kiváltását foglalja magában a megcélzott területen…”

Orbán Viktor és a nagymagyar retorika óta tudjuk, hogy a magyarság egy kiválasztott nép, nálunk van a Föld szívcsakrája, a magyar az egyetlen fennmaradt ősi nyelv, miegymás. Innen pedig már csak egy lépés, hogy a HAARP-programmal az amerikai kormány a világhatalmi törekvéseit – Kína és Oroszország igába hajtásán túl – a magyar nép gúzsba kötésével kívánja elérni. HOPPÁ!

A kitűnő Tudatra ébresztés blog ad is egy kis ízelítőt a mikéntből. A „HAARP halálsugár Magyarországon?” című bejegyzésben a szerző a március 15-ei durva hóviharral kapcsolatban értekezik. Bevezetőként ezt írja:

„Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken. Mivel tudom, hogy véletlenek nincsenek, és mindennek oka van, így mögé néztem egy kicsit a történéseknek és több gondolatébresztő kérdés is felmerült bennem.”

Mint kiderült, a bloggernek feltűnt, hogy a nemzeti ünnep előtt feltűnően sok „mindenféle nemzetiségű” repülőgép repkedett Debrecen felett. A következtetés:

„Nem véletlenül cirkálnak felettünk éjjel-nappal a ‘terroristák’ tulajdonában lévő repülőgépek árasztva magukból a tudatmódosító anyagot.”

A blogger következtet: a repülők, a HAARP és a háttérhatalmak gonosz munkálkodásának célja megakadályozni egy „forradalmian új változást” Magyarországon. HOPPÁ!

Hasonló konklúzióra jut a Nemzeti Internetfigyelő is. Némi háttérhatalmi bankármaffia, az MSZMP kreálta mesterséges pártok, illetve a gyarmatosító Európai Unió emlegetése után egy, a HAARP-programmal fenyegető olvasói levél kapcsán ezt írják:

„A döntés az Olvasóra van bízva, mennyire fogadja el, vagy sem ezt a lehetőséget, elképzelhetőnek tartja-e, hogy Magyarország lakosságának demoralizálását ilyen eszközökkel is (amennyiben működőképesek) el kívánja érni az a világuralomra törő háttérhatalom, melynek célja Magyarország megsemmisítése és a Kárpát medence teljes gazdasági és demográfiai összetételének megváltoztatása.”

De miért teszik mindezt? – kérdi most ön tök jogosan. Egy szó (kettő): Új Világrend. A háttérhatalmak ezt akarják ugyanis. Visszakanyarodva az alapos Terra Incognitához, kiderül, hogy a háttérhatalmak egy jobban ellenőrzött és jobban irányítható emberiséget akarnak elérni. Az elit még jobban elit akar lenni, és emiatt el akarja nyomni a tömegeket.

Ezért esik tehát májusban az eső.

Vagy csak úgy.

HOPPÁ!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik