Tudomány

Földönkívüliekkel kapcsolatos bejelentést tesz a NASA

Példátlan felbolydulást okozott a NASA keddi bejelentése, mely szerint csütörtökön rendkívüli sajtókonferenciát tartanak egy olyan felfedezésről, amely összefügg a földön kívüli élettel.

Az amatőr csillagászok, ufóhívők tömegében állnak elő elméletekkel arról, hogy mit talált az amerikai űrkutatási hivatal – adta hírül az AFŐ hírügynökség. “A NASA december 2-án, csütörtökön sajtókonferenciát tart, hogy közölje azt az asztrobiológiai felfedezést, amely hatással lesz a földön kívüli élet utáni kutatásra” – ez áll az űrkutatási hivatal közleményében. A NASA asztrobiológia programjának kutatói a hivatalos tájékoztató időpontjáig nem adnak semmiféle információt arról, hogy milyen felfedezésről van szó.

A NASA-nál minden érdeklődést elhárítottak szerdán, ami felér egy hírzárlattal. Jelenleg csak annyit tudni, hogy a csütörtök esti sajtókonferencián, amit a NASA saját tévécsatornája élőben közvetít, az asztrobiológiai program vezetője, Mary Voytek, a NASA asztrobiológiai kutatója, Felisa Wolfe-Simon, és a NASA Goddard űrutazási központjának munkatársa, Pamela Conrad vesz részt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fontos bejelentésre készül a NASA (sf.blog.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik