Tudomány

“Kisokos” Nokiák a láthatáron

Három új készüléket jelentett be a Nokia, mindegyik QWERTY billentyűzetes és a közösségi szolgáltatásokra helyezik a hangsúlyt.

A három készülék közül a sorban első C3 2,4 colos kijelzővel rendelkezik, van benne WiFi és képes akár 8 gigabájtos memóriakártya fogadására. Az operációs rendszere az egyszerűbb Symbian S40. Különlegessége, hogy már a nyitóképernyőn nyomon követhetők az ismerősök közösségi aktivitásai. Az ára várhatóan 90 euró lesz, ami 24 ezer forint körül van.

A C6 már nagyobb kijelzőt kapott (3,2 col), ráadásul észleli az érintéseket is. A kistestvéréhez képest 5 megapixeles LED villanós kamerát és GPS vevőt tud pluszban felmutatni. Az ára várhatóan 220 euró, azaz körübelül 58 ezer forint lesz.

Az üzleti szolgáltatásokra kihegyezett E5 abba a sorozatba illeszkedik, amelybe a népszerű E71, vagy E63 tartozik. Támogatja az Exchange és a Lotus levelezőrendszereket, így gyakorlatilag bármely vállalatnál használható. Ennek sem lesz túl magas az ára, a 180 (kevesebb, mint 50 ezer forint) euró igazán kedvezőnek számít ebben a kategóriában.

Ajánlott linkek:

3 új Nokiát mutattak be: C3, C6, E5 (Mobilport)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik