Tudomány

Kisebb XBOX 360 érkezik?

Egy kínai oldalra kiszivárgott kép alapján az a pletyka kelt szárnyra, hogy kisebb, a PS3 Slim-hez hasonló XBOX érkezik.

A kommentárok szerint valószínű, hogy ez a régen várt, “Valhalla” kódnévre hallgató verziója a Microsoft konzoljának. A szakértők nemcsak azt emelték ki, hogy a képen látható alaplap kisebb az eddig megszokottnál, hanem azt is, hogy például egy extra SATA port van rajta, ami lehetővé teszi még egy meghajtó (merevlemez vagy optikai) csatlakoztatását.

Mindeközben azonban a képeken semmi sem utal WiFi csatlakozás, vagy kártyaolvasó meglétére, ami azt jelentheti, hogy a fejlesztés nem lesz jelentős. A konzol méretei sem változhatnak jelentősen, a mélysége fél, a szélessége pedig egy inch-csel csökkenhet, miközben a vastagsága nem változik.

Az új XBOX-ról szóló pletykákat erősíteni látszik, hogy a Microsoft hirdetést adott fel, amiben alaplap-tervező mérnököt keresnek, aki kiírás szerint képes “specifikálni, tervezni, implementálni és ellenőrizni az alaplapot és az XBOX 360 konzol egyéb alrendszereit”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik