Tech

Office 2021 és Windows 11 már 4400 Ft-tól a KeysWorlds augusztusi vásárán

Az olyan alkalmazások, mint Word, Excel és PowerPoint nélkül nehéz dolgozni, különösen akkor, ha iskolai vagy egyéb irodai munkát végeztek. A Microsoft 365 előfizetés viszont nem olcsó, arról nem is beszélve, hogy ezzel csak bérlitek a hatékonyságotokhoz szükséges eszközöket. Ha szeretnétek az alkalmazásokat megvásárolni, most olcsón megtehetitek a KeysWorlds augusztusi akciójában.

A BBF60 kuponkódot használva mindössze 11 420 Ft-ért szerezhetitek meg a Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licencét. A Microsoft Office 2021 Professional csomag nagyjából minden olyan programot tartalmaz, amelyre szükségetek lehet a maximális hatékonysághoz, akár a munkáról, akár személyes projektekről legyen szó. Az Excelben elvégezhető számításoktól kezdve a Wordben történő kéziratszerkesztésen át a Teamsben történő kollégákkal való együttműködésig ez a programgyűjtemény gyakorlatilag minden elképzelhető digitális feladat elvégzésében segít. A csomag korlátlan hozzáférést biztosít a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Teams, a OneNote, a Publisher és az Access programokhoz, amelyek mindegyike telepíthető Windows 10 vagy Windows 11 rendszerre. Ha nincs szükségetek az összes szoftverre és a legújabb funkciókra, akkor nézzétek az MS Office 2019 Professional ajánlatot is, amely mindössze 8270 Ft-ba kerül, és a Teams kivételével ugyanezeket a programokat kínálja. Az egyszeri licencvásárlással azonnal megkapjátok a szoftver licenckulcsát és letöltési linkjét, így azonnal telepíthetitek és élvezhetitek az alkalmazásokat.

KeysWorlds

60% kedvezmény Microsoft Office programcsomagokra (Kuponkód: BBF60)

Ha a Windowst frissítenétek a gépeteken, akkor a Windows 11 Professionalt 5380 Ft-ért szerezhetitek be a KeysWorlds oldalán a BBF50 kuponkóddal. A Windows 11 Pro olyan fejlett biztonsági, menedzsment és hatékonysági funkciókat kínál, amelyekre minden cégtulajdonosnak és vállalati szakembernek szüksége van az eszköztárában. Élvezzétek a fokozott védelmet a BitLocker titkosítással, és használjátok ki az olyan mesterséges intelligencia-alapú funkciókat, mint a Copilot, a Windows 11 Pro mesterséges intelligencia-asszisztense, amely segíthet a bajban!

52% kedvezmény minden Windows rendszerre (Kuponkód: BBF50)

60% kedvezmény minden csomagra és további szoftverre (Kuponkód: BBF60)

Még többet még olcsóbban!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A KeysWorlds a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

KeysWorlds

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@KeysWorlds.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik