Tech

Legyen ez a nyár ikonikus a Redmi Note 13 sorozattal!

Xiaomi
Xiaomi
Itt a nyár és jól jönne egy olyan okostelefon, amely csúcsminőségben képes megörökíteni a legjobb pillanatokat és mellé egy kicsi, de kiváló hangszóró, hogy bármikor, bárhol bulizhass? Ha így van, a Xiaomi promóciója neked szól: amelyben a Redmi Note 13 sorozat készülékei mellé most egy Xiaomi Sound Pocket Bluetooth hangszórót kapsz ajándékba! És ez még nem minden, hiszen értékes Xiaomi-nyereményekkel is gazdagodhatsz!

Minden vakációt a szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltött idő, a közös kalandozások és persze az élmények megörökítése tesz felejthetetlenné. Ahhoz, hogy ez a nyár örökre ikonikus legyen, tökéletes társak lehetnek a Xiaomi Redmi Note 13 sorozatának készülékei, amelyek most egy különleges promóció keretében szerezhetők meg.

Lássuk a részleteket: nyár végéig a kijelölt partnereknél megvásárolt Redmi Note 13Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 Pro 5G, vagy Redmi Note 13 Pro+ 5G mellé ráadásba kapsz egy Xiaomi Sound Pocket Bluetooth hangszórót. Ehhez annyit kell tenned, hogy a vásárlást igazoló blokkal regisztrálsz a promóció weboldalán, amivel lehetőséget szerzel arra is, hogy megnyerd az 50 db Redmi Watch 4, a 10 db Xiaomi  Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen, vagy az 1 db Mi 4K Laser Projector 150 valamelyikét!

A Xiaomi hagyományosan nagy figyelmet fordít arra, hogy a legújabb innovációkat és specifikációkat úgy állítsa össze, hogy mindenki megtalálja a mind árban, mind tudásban legmegfelelőbb készüléket. Ezt a filozófiát követve jött létre a Redmi Note 13 sorozat, amelynek pro tagjai – a Redmi Note 13 Pro+ 5G, a Redmi Note 13 Pro 5G és a Redmi Note 13 Pro – mindegyike ultranagy felbontású, 200 MP-es kamerát és optikai képstabilizátort kapott, az alapmodellek – a Redmi Note 13 5G, és a Redmi Note 13 – 108 MP-es főkamerája 3x-os veszteségmentes zoom-mal rendelkezik, ami a felvételek nagyobb részletgazdagságához járul hozzá.  A készülékek AMOLED kijelzői garantálják a tökéletes élményt bármely tartalom esetén, processzorai és erős akkumulátorai pedig az egésznapos készenlétet. A Redmi Note 13 sorozat még közelebb viszi a középkategóriát a csúcskategóriához, ami egyszerre nyilvánul meg a telefonok tartósságában, a felhasználói élményben és a képalkotó képességekben – mindezeket a tulajdonságokat továbbra is megfizethető áron kínálva a vásárlóknak.

A promóciós ráadás, a Xiaomi Sound Pocket egy zsebre vágható, 5W-os teljesítményű, IP67-es besorolású Bluetooth hangszóró, amely díjnyertes formatervével és dinamikus hangzásával akár 10 órán át képes megszólaltatni kedvenc zenéidet. Az értékes nyeremények közül a Redmi Watch 4 rendkívüli képességei mellett egyedi stílusodhoz is képes igazodni, a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen-nek nem jelent kihívást sem távolság, sem emelkedő, míg a Mi 4K Laser Projector 150”-nel szinte bárhová tökéletes minőségű óriásképernyőt varázsolhatsz.

Az akció kizárólag a Xiaomi kiemelt partnereinél érhető el:

  • az Alza.hu Kft., eMAG Magyarország Kft., Euronics (Vöröskő Kft.), Media Markt Magyarország Kft., Pepita Group Zrt., Xiaomi Store Arena Mall, xiaomistoreonline.hu (East Byte Hungary Kft.), Xiaomi Magyarország Hivatalos webshop (Bravosmart Kft.), Yettel Magyarország Zrt. esetén július 11. és augusztus 31. között, vagy a készlet erejéig;
  • az AUCHAN Magyarország Kft., Magyar Telekom Nyrt., Vodafone Magyarország Zrt. esetén pedig augusztus 1. és augusztus 31. között, vagy a készlet erejéig.

A promóció weboldalán szeptember 15-ig lehet regisztrálni a vásárlást igazoló bizonylattal, a nyereményjáték sorsolására szeptember 19-én kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik