Tech

Újabb kiváló lehetőség olcsó Office és Windows vásárlására a tavaszi akciók keretében

KeysWorlds
KeysWorlds
Ha irodai munkáról van szó mind a szakmai, mind a magánéletben, a Microsoft olyan eszközöket kínál, amelyekkel minden eddiginél hatékonyabbak lehettek, mára szinte lehetetlen boldogulni valamelyik verziója nélkül.

A probléma az, hogy a legtöbb Office meglehetősen drága. Szerencsére a KeysWorlds tavaszi akcióján most különleges, korlátozott ideig érvényes áron juthattok hozzá a Microsoft Office-hoz és a Windowshoz. A Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licenc jelenleg nagyon alacsony áron, mindössze 11 040 Ft-ért kapható. Az Office Professional Plus 2021 a világ egyik legnépszerűbb üzleti programcsomagja, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a felhasználók hatékonyabban használhassák ki az idejüket. A legnépszerűbb alkalmazások – többek között az Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Publisher – új és továbbfejlesztett változatait kínálja, feljebb emelve a tétet a dokumentumok átdolgozásában, a táblázatok készítésében és az emailek nyomon követésében. Nem számít, hogy mivel foglalkoztok a munkátok során, a Microsoft Office Professional 2021 szinte biztosan segít megoldani.

KeysWorlds

60% kedvezmény Microsoft Office-ra (Kuponkód: BBF60)

Ha a számítógépetekre ráférne egy frissítés vagy esetleg FreeDOS-szal előtelepített gépet vásároltatok, egy új operációs rendszer lehet a legjobb kiindulópont. Ha a Microsoft legújabb operációs rendszerét szeretnétek megszerezni, akkor a KeysWorlds korlátozott ideig tartó akciójában a Windows 11 Professionalért mindössze 5510 forintot kell kiadnotok. Ezzel nemcsak a legfrissebb operációs rendszer sebességét kapjátok meg, hanem a legújabb frissítéseket és olyan modern funkciókat is, mint az AI-fejlesztések, amelyek támogatják a munkátokat. Ez magában foglalja az új asszisztensben, a Windows Copilotban található AI integrációkat, amely segíthet a dokumentumok összegzésében, lejátszási listák indításában és még sok másban. A Windows 11 gondoskodik arról, hogy a számítógépetek hatékonyan működjön, akár többfeladatos munkavégzésről, akár játékról, akár intenzív munkavégzésről van szó.

52% kedvezmény minden Windowsra (Kuponkód: BBF52)

60% kedvezmény a Windows + Office csomagokra (Kuponkód: BBF60)

Még több, még jobb áron!

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, de eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t szeretnétek vásárolni, nagyon fontos, hogy megtaláljátok a megfelelő viszonteladót. A a tökéletes megoldás a nyugalmatok érdekében. A KeysWorlds 100%-os megbízhatósági garanciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál! Rendkívül kedvező ajánlatokat találhattok a Microsoft legmenőbb termékeihez! A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt. Ezenkívül a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál!

KeysWorlds

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak az ő oldalukon, de a rájuk vonatkozó Trustpilot oldalon is találhattok róluk értékeléseket.

KeysWorlds ügyfélszolgálat: support@KeysWorlds.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik