Tech

A Revolut új funkciójával könnyen netezhet az EU-n kívül is

Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

2024. március 25. napjától kezdődően a magyarországi ügyfelek egy teljesen digitális eSIM-et telepíthetnek a telefonjukra, melyet néhány koppintással bármikor feltölthetnek a Revolut appjukban, amikor csak adatforgalomra van szükségük. Telefonjukon az eSIM-kártya és a fizikai SIM-kártya egyszerre is használható, így az ügyfelek könnyedén válthatnak hálózatot és megfeledkezhetnek a roamingdíjakról, derül ki a cég sajtóközleményéből.

A Revolut Ultra csomaggal rendelkező ügyfelek mostantól havi 3 GB-os nemzetközi adatforgalmat kapnak, a bevezető ajánlat keretében pedig minden magyarországi ügyfél 100 MB díjmentesen használható adatforgalomhoz jut. Ennek igénylésére 2024. május 1-jéig van lehetőség.

Telepítés után az ügyfelek bárhol vásárolhatnak adatforgalmat, nincs szükségük fizikai SIM-kártyára. Aktív eSIM-mel a Revolut app használata közben nem fogy a mobiladatuk mennyisége, tehát ha a Revolut-ügyfél megérkezik egy országba és nincs adatforgalma, a Revolut appot akkor is meg tudja nyitni és annak összes termékét és funkcióját használhatja, az adatcsomag-vásárlás lehetőségét is beleértve.

A Revolut egyébként számos, utazáskor hasznos funkcióval bír: ott van például a devizaátváltás, a Szállások funkció alatt elérhető szállásfoglalás, az Élményekben a túrák és helyi látványosságokkal kapcsolatos programok foglalása, valamint várótermi belépők és nemzetközi utasbiztosítás a fizetős csomagok részeként.

Kapcsolódó
Fizetős lett a készpénzfelvétel egy banknál Revolut és Wise kártyával
A díj egységesen, a felvett összegétől függetlenül 1200 Ft.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik