Tech

Ennek a mobilnak van most a legjobb kamerája

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

A Honor a 2024-es MWC kiállítás előtt mutatta be legújabb csúcsmobilját, a Magic6 Pro készüléket, amelyről már a bemutatón is hangsúlyozták, milyen sok szempontból képes felvenni a versenyt a nagy gyártók legdrágább készülékeivel.

Nos, úgy tűnik, a Huaweiről néhány éve levált cég egyáltalán nem túlzott, a szakmai függetlenségéről híres DXOMark szerint ugyanis jelenleg ez a legjobb mobil rendelkezik a legjobb kamerarendszerrel. 

A készülék 158-as pontszámot ért el, ezzel pedig olyan készülékeket utasított maga mögé, mint a Samsung Galaxy S24 Ultra vagy az iPhone 15 Pro Max. A Magic6 Pro mögött egy ponttal lemaradva található meg a Huawei Mate 60 Pro+ és a szintén kínai Oppo Find X7 Ultra is.

A közlés szerint a Honor Magic6 Pro a leginkább kiemelkedő értékelést az autofókusszal, a dinamikatartománnyal és a színhűséggel érte el, ami még gyenge fényviszonyok mellett is kiválóan teljesített. Emellett a mobil zoomolási és videórögzítési képességeit is dicsérték.

A DXOMark szerint ráadásul nemcsak kamera, de bizony kijelző, az akkumulátor és a szelfikamera és hangzás terén is a Honor Magic6 Pro jelenleg a piacvezető készülék.

Kapcsolódó
Remek mobil a Honor Magic6 Pro, de vajon megér-e bő félmilliót?
A Honor évről évre egyre jobban felnő a csúcs mobilgyártókhoz, amelynek remek példája az 550 ezer forintos Magic6 Pro is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik