Tech

Nem láttuk jönni: itt a telefontok ajakápolóval

Rhode
Rhode
Hailey Bieber igazi hiánypótló termékkel állt elő.

Legutóbb akkor hallottam Hailey Bieberről (Justin Bieber feleségéről), mikor a közösségi média a közte és Selena Gomez közti (állítólagos) ellenségeskedéssel volt tele, és meglepődtem, mikor kiderült, hogy a modell/influenszer 2022-ben alapított szépségápolási cége (Rhode) telefontokokban is utazik.

„Na és?” – gondolhatnánk teljesen jogosan, hiszen melyik cég nem próbál telefontokot rásózni a márkája iránt elkötelezett vásárlókra? Igen ám, de ez nem akármilyen tok, hiszen van egy olyan, kis túlzással még praktikusnak is nevezhető tulajdonsága, ami jó eséllyel tényleg valós igényeket elégít ki: nemcsak a mobilt védi, de egyben tároló a Rhode által forgalmazott ajakápolónak is. Van aki a béreltét csúsztatja a tok alá, van aki a bankkártyáit tartja az erre kialakított speciális zsebekben, de most már akár az ajakápoló is mindig a kezünk ügyében lehet, pont ott, ahol a telefon is.

Rhode

A Rhode Lip Case névre hallgató termék – egyelőre – zsályazöld színben kapható, méghozzá kizárólag a különböző iPhone 14 és iPhone 15 készülékek mellé (ami nem csoda, ha belegondolunk, hogy az Egyesült Államokban az okostelefon-felhasználók 61 százaléka az Apple mobiljaira esküszik), és 35 dollár (~12 500 forint) kérnek érte.

És hogy mennyire hiánypótló megoldásról van szó, talán jól jelzi, hogy nem lehet csak úgy megvenni, várólistára kell feliratkozni érte.

Már csak az a kérdés, vajon a rivális Selena előáll-e a közeljövőben valami hasonlóval?

Kapcsolódó
A világon eladott okostelefonok jelentős része még mindig androidos készülék
Az Apple szekere jól megy, de globálisan az Android uralkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik