Tech

Nincs VR-pornó az Apple csodaeszközén, sokan dühösek emiatt

Fatih Aktas/Anadolu via Getty Images
Fatih Aktas/Anadolu via Getty Images

Az elmúlt napokban rengeteg cikk született az Apple Vision Pro kevert valóság headsetének előnyeiről és hátrányairól, azonban ezzel párhuzamosan néhány dühös vásárló is feltűnt, akik arra panaszkodnak, hogy nem lehet VR-pornót nézni a közel másfélmillió forintos kütyün – írja a Kotaku.

Az eszköz megjelenése óta az r/oculusnsfw subredditen megszaporodtak a negatív beszámolók, ami abból fakad, hogyan sokan arra számítottak, hogy mindent meg lehet majd tenni az Apple headsetén, amit egy hagyományos VR-szemüvegen is.

Az egyik felhasználó azt írta, az AVP olyan mintegy 3500 dolláros erényöv, míg egy másik a termék eladására szólította fel a felhasználókat.

Mivel az Apple Vision Pro lehetővé teszi a webböngészők használatát, a felhasználók jelezték, hogy továbbra is könnyedén lehet navigálni a különböző pornóoldalak tartalmai között, itt azonban csak a hagyományos videókat lehet lejátszani, a 180 fokos VR-tartalmakat nem.

Az Apple tehát úgy tűnik, tartja magát a vállalati legenda, Steve Jobs szavaihoz. A néhai vállalatvezető 2010-ben azt mondta, hogy akik pornóalkalmazásokat akarnak a telefonjukra, azok „vegyenek Androidot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik