Tech

Meglepően elegáns 4K projektort villantott az LG

LG
LG
Letisztult dizájn, hordozhatóság, és emellé kiváló képminőséget ígér a gyártó.

Az LG a 2024-es CES kiállításon mutatja be legújabb projektorát, az egészen elegánsra sikeredett CineBeam Qube (HU710PB) modellt. Az új, 4K felbontásra képes, kompakt kialakítású modell a gyártó ígérete szerint azonnal mozivá varázsol bármilyen teret, és hiába egyike a piac legkisebb projektorainak, mégis hatalmas méretű, akár 120 hüvelykes kép megjelenítésére képes 3840 x 2160 pixeles felbontás mellett, 450 000:1 kontrasztaránnyal, a DCI-P3 színskála 154 százalékának lefedésével.

A kiemelkedő képmegjelenítéshez az automatikus képernyőbeállítási funkció is hozzájárul, amely önállóan optimalizálja a fókuszt, illetve a kép elhelyezését és méretét, így a vetítés minősége minden alkalommal azonnal, külön bajlódás nélkül ideális lesz. Nem elhanyagolható funkció továbbá, hogy a burkolaton egy 360 fokban elforgatható fogantyú is helyet kapott, aminek hála az eszköz könnyen hordozható.

LG

Az LG webOS 6.0 okostévé-platformot futtató CineBeam Qube távirányítóval vezérelhető, és egyszerű hozzáférést kínál az olyan streaming-szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix, a Disney+, a Prime Video vagy éppen a YouTube. Ha pedig nem valamilyen tartalmat nézünk a használatával, a projektor falfestés funkcióját használva digitális képekkel dobható fel a projektornak otthont adó szoba hangulata.

Kapcsolódó
Mesterséges intelligenciával felvértezett otthoni robotot mutatott be az LG
Felismeri az érzelmeket, kommunikál, járőröz és irányítja az okoseszközöket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik