Tech

21 ezer forint értékben ad ingyen játékot az Epic Games Store

Bungie
Bungie
Most a Destiny 2 és az összes kiegészítője zsákolható be.

Immár hagyományos módon idén is elindult az Epic Games Store digitális játékáruház ünnepi akciósorozata, melynek keetében minden héten újabb programot kínálnak a PC-s felhasználóknak teljesen ingyen. A december 13-án indult meglepetéssorozat első címe a Destiny 2: Legacy Collection, aminek az értéke a cikkünk írásának pillanatában 20 900 forint, és tartalmazza a Destiny 2: The Witch Queen, a Destiny 2: Beyond Light és a Destiny 2: Shadowkeep kiegészítőket. Emellé persze ingyen beszerezhető a Destiny 2 alapjáték is (ezt külön adatlapon kell igényelni), és előbb ezt kell birtokolni, hogy a Destiny 2: Legacy Collection bezsákolható legyen.

Ha valaki kedvet kapott a játékhoz (ami egy sci-fi FPS erős online komponenssel), annak nincs sok dolga: mindössze egy élő regisztráció szükséges hozzá az Epic Games Store-ban. Ha ez megvan, akkor a főoldalon csak rá kell katintani az ingyen kínált videójátékra, az adatlapon igényelni, ami ezt követően bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben bármikor telepíthető, így játszható lesz.

Az akciósorozat az egész ünnepi szezon alatt tart, a játékáruház még kuponokkal is kedveskedik a felhasználóknak, jövő héten pedig újabb ingyen játék válik majd elérhetővé, egész pontosan december 20-án, délután öt órakor.

Kapcsolódó
Mennyibe kerül manapság játszani?
PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik