Tech

Látta már a Messenger újdonságát?

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Tavaly megjelent az Instagramon egy új funkció, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy jegyzeteket hagyjanak hátra a követőiknek. Most úgy tűnik a Messenger is beállt a sorba, ugyanis emojikat és üzeneteket is írhatunk az ismerőseink számára.

A funkció tapasztalataink szerint egyelőre csak mobilon érhető el. Ahhoz, hogy jegyzetet vagy emojit helyezzünk el a profilképünk mellé, koppintsunk a képernyő bal felső részén megjelenő fotónkra.

Itt fel fog ugrani egy ablak, ami arra biztat, hogy „Ossz meg egy gondolatot..”. Ide írhatjuk be a maximum 60 karakterből álló üzenetet. A jegyzet az Instagram- és Facebook-történethez hasonlóan 24 órán át lesz elérhető. Érdemes hozzátenni, hogy az ismerőseink nem kapnak értesítést, amikor megosztjuk az üzenetet, csupán a névsorban látják majd.

A harminchoz közeli felhasználóknak nem véletlenül támadhat nosztalgiaérzete a Messenger újdonságától, ugyanis a funkció igencsak hajaz az MSN állapotjelző ablakára, ahol röviden megoszthattuk gondolatainkat, érzelmi állapotunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik