Tech

Újabb érdekes részletek derültek ki a Lenovo kézikonzoljáról

Windows Report
Windows Report
Egy érdekes kiegészítőről érkeztek információk az újabb fotók mellé.

A napokban már képeket is kaptunk a korábban már pletykált Lenovo Legion Go kézikonzolról, a Windows Report pedig a forrásaira hivatkozva újabb érdekes részleteket árult el a kínai gyártó hordozható eszközéről, ami lényegében egy Windows 11-et futtató mini PC, akár csak az idén debütált Asus ROG Ally.

Az eszköz egyik nagy különlegessége, hogy a Nintendo Switch mintájára a kezelőszervek a Joy-Conho zhasonlóan leszedhetők a képernyő mellől, és ez még nem minden, hiszen a jelek szerint a Legion Go még egy AR-szemüveggel (augmented reality, kiterjesztett valóság) is pároítható lesz. Hogy a periféria milyen specifikációkkal rendelkezik, illetve pontosan mire lesz használható, az egyelőre nem világos, de a kiszivárgott kép tanulsága szerint egy még normális méretű szemüvegről van szó, ami egy kábelen keresztül az egyik USB-C porton át fog csatlakozni a kézikonzolhoz. Ebből (és a méretéből) feltételezhető, hogy saját akkumulátora nem is lesz a kiegészítőnek.

Windows Report

A Windows Report értesülései szerint az AMD Ryzen Z1 processzorral érkező Legion Go az idei IFA kütyüexpón fog bemutatkozni, ahol jó eséllyel minden fontos részletre fény derül, de addig is érkezett néhány újabb kiszivárgott kép, ami szépen megmutatja, hogy a gép külsejét illetően pontosan mire lehet számítani a Lenovótól.

Windows Report
Windows Report
Windows Report
Windows Report
Kapcsolódó
Nem bírom a kézikonzolokat, de ezt a gépet fogva elismerően bólogattam
Alig három hónapja még áprilisi tréfának tűnt, most pedig itt van a kezünkben: az Asus megcsinálta a Steam Deck hordozható számítógép (vagy ha úgy tetszik, kézikonzol) konkurenciáját, amely sokoldalúbb eszköz lett a legnagyobb riválisánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik