Tech

Ingyen adják az utóbbi évek egyik legjobb játékát

InXile Entertainment
InXile Entertainment
A Wasteland 3 még 2020-ban jelent meg, és a maga idejének egyik legjobb játéka volt.

Még 2020-ban jelent meg a Wasteland 3, az elmúlt évek egyik legjobb posztapokaliptikus szerepjátéka, amit most bárki ingyen megszerezhet PC-re. Ehhez nem kell mást tenni, mint beregisztrálni a Robot Cache nevű digitális játékáruházba, meglátogatni a program adatlapját és megnyomni a Free gombot, majd a kosárra kattintva befejezni a tranzakciót – így most 40 dollár helyett egyetlen fillér kicsengetése nélkül megszerezhető a játék. Ha ez megvan, akkor csak le kell tölteni a kliensprogramot, és bármikor játszható a Fallout-szériát is ihlető sorozat legújabb része.

Magáról a játékról elöljáróban – a saját tesztünket idézve – annyit érdemes tudni, hogy a sztori évekkel a Wasteland 2 után veszi fel a fonalat: a helyszín a sivatagos Arizona után ezúttal a jeges Colorado állam, ahová a helyi kiskirály invitálására érkezünk, hogy segítsünk neki fenntartani a rendet. A Rangerek konvoját már a bevezetőben támadás éri, csupán az általunk készített két karakter éli túl a csetepatét, és innentől nemcsak az lesz a feladatunk, hogy tagokat verbuváljunk a helyi szervezetünknek és a csapatunkba, de bele kell folynunk a helyi ügyekbe, amikről gyorsan kiderül, hogy egyáltalán nem olyan egyértelműek, mint ahogy azt az érkezésünk előtt hittük.

A Wasteland 3 a 2020-as év egyik legjobb játéka volt, nemcsak szerepjáték kategóriában, hanem összességében is, minden műfajt figyelembe véve. A játéknak elképesztően jól kidolgozott a világa, a történet sokrétű, szerteágazó, egyszerre komoly és vicces, a program ráadásul még jól is néz ki, és ha ráérezünk az ízére, akkor hetekre el lehet merülni benne.

Kapcsolódó
wasteland 3
Wasteland 3: fagy, halál és fekete humor - ahogy szeretjük
A Wasteland 3 egy igazi szerepjáték, ami PC-n, PlayStation 4 és Xbox One-on egyaránt a képernyő elé szegez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik